KEPEZ’E YENİ YOL

Akseki Belediyesi Fen işleri Müdürlüğümüzce Kepez Mahallemizde 65 Yıldır Patika Yol Olarak kullanılan yol Ekiplerimizce araç geçişine uygun hale getiriliyor.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Kepez Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik “ Bu yol 65 yıldır, belki daha fazla bu şekilde zar zor gidilen patika bir yoldu. Ancak Bura da Yeni evlerin yapılması ve şu an da 5-6 ev bulunması sebebi ile, gerek ev sahiplerinin gerek Mahalle sakinlerinin hem bu mevkiye ulaşma da hem de evlerine ulaşmasında zorluk çekmelerinden dolayı durumu Akseki Belediye Başkanımız Mustafa İsmet UYSAL’a bildirdik. Kendisiyle gerekli görüşmeleri yaptık. Ekipler Mahallemize gelerek 65 yıllık yol sorununu çözmeye başladı. Gerçekten Bu hizmetlerinden dolayı Ben Şahsım ve Mahalle Halkım Adına Teşekkür ediyorum” dedi.

Our website is protected by DMC Firewall!