MENTEŞBEY MAHALLEMİZ DE YOL ISLAH ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLATILDI

Akseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizce Menteşbey Mahallemizde Yeni Yol Açma Ve Yol Islah Çalışmalarımız Başlatıldı

Mahalle içerisinde ulaşım olmayan evlere de rahatça ulaşılabilmesi için Yeni yollar açılmaya  ve Yol Islah Çalışmaları Yapılmaya başladı.

Menteşbey mahallemizde Akseki Belediyesi Fen işleri Ekiplerince Mahalle İçerisindeki yol çalışmalarını Menteşbey Mahalle Muhtarımız Ali Balaban Yerinde inceledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Menteşbey Mahalle Muhtarımız Ali Balaban “ Yol Sorunumuz Mahallemiz Adına  En Büyük Eksiklerden Birisiydi Biz Durumu Belediye Başkanımız Sn. Ecz.M.İsmet UYSAL’a Bildirdik. Kendisi de Bizleri Kırmayarak Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerini Hemen Mahallemize Yolladılar ve Çalışmalar Başlatıldı. Mahallemizde Yaklaşık 3.5 Km Yolumuzun Islah ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor. Çalışmaların Çok Hızlı ve Hummalı Bir Şekilde Devam Ettiğinide  Belirtmek İsterim. Ayrıca Ben Buradan Başta Sn. Başkanımız Ecz. M. İsmet UYSAL Olmak Üzere  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerine Mahallem ve Şahsım Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum ’’ Dedi.