GÜNEYKAYA,KEPEZ GRUP YOLU VE OYMAPINAR YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI.

Güneykaya Kepez grup Yolu ve Oymapınar Yolunda Oluşan Tahribata Anında Müdahale Edildi

Akseki Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizce ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi  ekiplerince   Geçtiğimiz hafta etkili olan yoğun yağışın Güneykaya-Kepez Grup Yolu ve Oymapınar yol geçişlerinde açmış olduğu tahribata Anında müdahale edildi.  Akseki Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz Halil İbrahim Tellioğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi. Konuyla İlgili Açıklama Yapan Belediye Başkanımız Ecz. M. İsmet Uysal  ‘’İlçemize Yoğun Yağış Düşmesinden Dolayı Yol Bozularak Kullanıma Uygunsuz Hale Gelmiş Bizde Hemen Akseki Hizmet birimi ve Fen İşleri Müdürlüğü  Ekiplerimizi Göndererek Yoğun Yağışlardan Dolayı Tahrip Olan Yolumuzu Ekiplerimizce Kullanıma Uygun Hale Getirdik.’’ Dedi.