AKSEKİ'DE ÜSTYAPI ÇALIŞMASI

İlçemizde karayolları tarafından 8 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Akseki Belediye Başkanımız Ecz. M. İsmet Uysal, yaptığı açıklamada, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Akseki kavşağından itibaren ilçe merkezine kadar olan 4 kilometrelik duble yolda geçen yıl gerçekleştirilen yol genişletme ve refüj yenileme çalışmalarının ardından bu yıl ikinci kat sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını söyledi.

Uysal, Geçen yıl başlayan çalışmaların ardından duble yoldaki her bir yönün 8,5 metreye genişletildi. Kaymakamlık lojmanlarından itibaren geçen yıl birinci kat sıcak asfalt çalışması yapıldı. Orta refüj yeniden düzenlendi. Yolun Akseki'ye giriş ve çıkış yönlerine yürüyüş yolları yapıldı. Ayrıca, elektrik hatları da kaldırım çalışmaları tamamlandı." dedi.

Uysal, çalışmalardan dolayı karayolları bölge müdürlüğüne teşekkür etti.

Our website is protected by DMC Firewall!