AKSEKİ'DE ’’FENER ALAYI’’ YAPILDI.

Antalya'nın Akseki ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen ancak hava muhalefeti dolayısıyla ertelenen fener alayı yapıldı.

Akseki Kaymakamlığı ve  Akseki Belediyemizce düzenlenen ve hava muhalefeti nedeniyle bir gün gecikmeli olarak yapılabilen fener alayı için Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, ellerindeki meşaleler ve Türk bayraklarıyla, bando eşliğinde yürüyüşe başladı.

Çarşı içerisinden geçerek Hastane ve İnönü caddeleri güzergahını takip eden grup, yürüyüşü başlangıç noktası olan Cumhuriyet Meydanı'nda sonlandırdı.

Yürüyüşe  Akseki Kaymakamı  Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanımız Ecz M. İsmet Uysal, İlçe  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar, Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Nasır ve Belediye Başkan  Uysal,yürüyüş sonunda katılımcıların  Cumhuriyet Bayramı nı kutlayarak teşekkür etti.

Our website is protected by DMC Firewall!