AKSEKİ'DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanımız Ecz. M. İsmet Uysal, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti  İlçe Başkanı Ahmet Güngör Erk, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle muhtarların katıldığı törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Cevizli Mahallesi Muhtarı Harun Çınar yaptı.

Muhtarların vatandaşla birebir diyalog içinde olduğunu belirten Çınar, vatandaşın sorunlarında ilk olarak muhtarları aradığına dikkati çekti.  Çınar, "yurdumuzda 1829 yılında muhtarlık teşkilatının kuruluş günü esas alınarak muhtarlığın onurunu 19 Ekimi armağan ederek taçlandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm devlet görevlilerine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." dedi.

Tören, Akseki Belediyesi tarafından verilen kahvaltı ile Cumhuriyet Meydanında hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Our website is protected by DMC Firewall!