AKSEKİ'DE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU MEZUNİYET ETKİNLİĞİ

Akseki ilçesinde Aysel Güleç Anaokulu öğrencileri yıl sonu gösterisi sundu.

Akseki Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Aysel Güleç anaokulu öğrencileri hazırladıkları gösterileri sergiledi.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, öğretmenleri eşliğinde gösterilerini sunan öğrencileri kutladı. Kaymakam Nasır, "Minik öğrencilerimizin yaptığı gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aysel Güleç Anaokulu Müdürü Kübra Erdem de okul öncesi eğitimin çocukların eğitim yaşamında önemli olduğunu söyledi.

Ailelerin okul öncesi eğitime verdiği önemin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Erdem, "Minik öğrencilerimizin büyük özen ve heyecanla hazırladıkları gösteriyi sunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Etkinliğe Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Akseki Belediye Başkanı Ecz M.İsmet Uysal,Akseki AK parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, Antalya Büyükşehir belediyesi Akseki  Koordinatörü İbrahim Özkan, ilçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.