SALI GRUBU'NDA AKSEKİ KONUŞULDU

,

Salı Grubu Toplantısında Akseki Konuşuldu

Akseki Belediye Başkanımız Ecz M.İsmet Uysal, Antalya'da turizmin 12 aya yayılması için denizin yanı sıra tabiat güzelliklerinin de pazarlanması gerektiğini, bu güzelliklerin de Akseki'de bol miktarda bulunduğunu söyledi.

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) düzenlenen haftalık toplantısına, Akseki Belediye Başkanı Ecz M. İsmet Uysal konuk oldu. Grup Başkanı Muharrem Koç başkanlığındaki toplantıda, Başkan Uysal, ilçedeki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Akseki'nin alternatif turizm için önemli bir destinasyon olduğunu belirten Uysal, turizmi 12 aya yaymak için alternatif turizmin geliştirilmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Uysal, "Turizm alanında yaptığımız sadece denizi pazarlamakla geçiyor. Daha tabiat güzelliklerimizi pazarlamadık, bunların hepsi Akseki'de bol miktarda var" dedi.

Başkan Uysal, Akseki denince akla gelen Düğmeli Evler'i kamulaştırarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydetti. Alternatif turizm alanında attıkları adımlara da değinen Başkan Uysal, ilçenin tarım için de elverişli olduğunu söyledi. Akseki'de 40 yıldır toprakların ekilip biçilmediğini vurgulan İsmet Uysal, "Tamamen sıfır kimyasallı toprak var elimizde. Fazla insan yok. En büyük özelliği bölgenin organik tarıma yatkın olması. Şimdi eğer başarabilirsek, organik tarım yapıp ilçeyi de merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.

Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç da Aksekili olduğunu belirterek, katılımında dolayı Belediye Başkanı İsmet Uysal'a teşekkür belgesi takdim etti.