AKSEKİ'DE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SERGİ

Antalya'nın Akseki ilçesinde anaokulu öğrencileri yıl sonu sergisi açtı.

Aysel Güleç Anaokulu öğencileri tarafından okulda hazırlanan serginin açılışına Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, İbradı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazif Çatalkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kondak, Aysel Güleç Anaokulu Müdürü Kübra Erdem, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bağcı, burada yaptığı konuşmada, sergilenen eserlerin öğrencilerin ne kadar yetenekli olduklarının göstergesi olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

Aysel Güleç Anaokulu Müdürü Kübra Erdem'de eğitimin temeli olan okul öncesi öğretimde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerilerinin de geliştirildiğini söyledi.

Öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı eserleri sergilediklerini anlatan Erdem, sergide emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti.

Anaokulu öğrencileri daha sonra Akseki Belediyesi tarafından kurulan şişme balonda doyasıya eğlendi.