DÜNYA GENÇLERİ AKSEKİ'DE BULUŞACAK

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde Gençlik Haftası dolayısıyla "Dünya Gençlerinin Toroslarda Dostluk Buluşması" Festivali kapsamında 18 mayıs perşembe günü yurtiçi ve yurtdışından 200 genç tarihi Sarıhacılar mahallesinde bir araya gelecek.

Akseki Kaymakamlığı, belediye ve girişimci Mustafa Kavasoğlu tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Dünya Gençlerinin Toroslarda Dostluk Buluşması Festivali kapsamında Kırgızistan, Romanya, Ürdün ve Türkiye'den gelecek 200 genç, tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde bir araya gelecek. Yöresel yemeklerin ikram edileceği gençler burada yöresel halk danslarını sergileyecek, tarihi yapıları gezecek.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Dünya gençleriyle bu yıl ikinci kez bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Turizm potansiyeli açısından önemli bir organizasyon olduğunu anlatan Kaymakam Nasır, "İnşallah önümüzdeki yıllarda Akseki'nin alternatif turizm alanındaki potansiyelinin değerlendirileceğine, birçok yerli ve yabancı turistin ilçemizi ziyaret ederek bu sektörden Antalya'daki turizm sektöründen Akseki'mizin hak ettiği payı alacağına yürekten inanıyorum. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

Girişimci Mustafa Kavasoğlu da amaçlarının Akseki ile Sarıhacılar Mahallesi'ni tanıtıp turizm alanında etkin bir noktaya getirmek olduğunu kaydetti.

Our website is protected by DMC Firewall!