ALİ - HASAN COŞKUN KARDEŞLER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ KERMES DÜZENLEDİ.

Akseki Ali-Hasan Coşkun Kardeşler ilkokulu öğrenci velileri tarafından okul yararına kermes düzenledi.

Okul bahçesinde gerçekleşen kermese Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, İlçe Jandarma komutanı Mustafa Dilek, Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Milli Eğitim şube müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Kermeste çeşitli yiyecek ürünleri satıldı.

Okul Müdürü Kemalettin Salman, yaptığı açıklamada, okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler ve okul yararına kermes düzenlediklerini söyledi.

Salman, "Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak. Ayrıca bu kermesle birlik ve beraberliğimizi de göstermek istedik. Kermesimize katılan tüm davetlilere Ve Akseki Belediye Başkanım Sn Ezc M.İsmet Uysal’a da Katkılarından Dolayı teşekkür ediyorum  " diye konuştu.

Kermeste veliler ve öğrencilerin elleriyle hazırladığı gıda ürünleri de satışa sunuldu. Öğrenci velileri gözleme yaptı. Akseki Belediyesi Olarak Çocuk Oyun Parkı Kuruldu Ve Çocuklarımız Doyasıya Eğlendi.

Our website is protected by DMC Firewall!