GÜNEYKAYA MAHALLEMİZDE HALK TOPLANTISI YAPILDI

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır başkanlığında Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ile birlikte Güneykaya mahallesinde halk günü toplantısı yaptı.

Kaymakam Nasır ve Belediye Başkanı Uysal, Güneykaya mahalle odasında yapılan toplantıda vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam olarak devlet memurları olarak her zaman vatandaşın emrinde olduklarını ifade eden Nasır, "İlçeye geldiğinizde bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bizlerde sizin ayağınıza kadar gelip, sizin sorunlarınızı yerinde çözmek için buradayız." dedi.

Halk günü toplantılarını tüm mahallelerde yapmaya devam edeceklerini aktaran Nasır, şöyle konuştu:

"Burada sizinle hem hasbihal ederken bir yandan da sorunlarınızı dinleyerek sorunlara çözüm arayışında olacağız. Kısa vadede çözülebilecek problemler varsa kurum müdürlerimizle hemen müdahale edip çözme, uzun vadede çözülebilecek problemler varsa da not alıp, bir ortak akılla hareket ederek çözüm arayışında olma yolunda bu toplantıları düzenliyoruz."

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, belediyenin tüm imkanlarının mahallelerin hizmetinde olduğunu söyledi. Belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış ya da eksik almış yerlerden başlayarak, adil şekilde halka sunmaya gayret ettiklerini bildiren Uysal, "Göreve geldikleri günden bu yana her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarına değinen Uysal, şöyle devam etti."Büyükşehir ile önemli hizmetler gerçekleştirdik. Suyu olmayan mahallelerimize su getirme ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Asfalt sorunu olan mahalle yollarımızın asfaltlama çalışmaları yaz ayında yeniden başlayacak. Hizmet etmeye devam edeceğiz."

Mahalle halkının istekleri doğrultusunda Güneykaya Aşağı ve Yukarı mahallelere otobüs durağı, tuvalet, mahalle aralarına kilit taş yapılmasına karar verildi.