ERENYAKA MAHALLEMİZE İSTİNAT DUVARI YAPIMI TAMAMLANDI

Akseki Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekiplerimizce Erenyaka mahallemizde başlatılan toplam da 275  metrekarelik istinat duvarı yapımı tamamlandı. Duvarın Yapım çalışmalarının ardından Mahallede Çeşitli Bölgelerde  bulunan Kışın Çöken duvarların’da  yapımı Ekiplerimizce Tamamlandı.

Konu Hakkında Açıklama Yapan Erenyaka Mahalle Muhtarı Mesut Özkaynak  “ Mahallemizde uzun yıllardır  bu duvara ihtiyaç duyuyorduk. Akseki Belediye Başkanımıza durumu anlattık. Sağ olsun kendileri Fen işleri Ekiplerini hemen Mahallemize  yollayarak toplamda 275 metrekarelik bu duvarın yapımına başlandı. Duvarın yapımı tamamlandıktan sonra Mahallemizin Çeşitli Yerlerinde Bulunan Kışın sert geçmesi sebebiyle yıkılan duvarlamız yapımı Tamamlandı. Ben ve Mahalle halkımız bu duvarlara gerçekten ihtiyaç duyuyorduk  Mahallemiz için çok önemli bir mevkiinin Duvarı olacak çünkü. Sonuç itibariyle Ben Buradan başta Belediye başkanım Ecz. M. İsmet UYSAL olmak üzere Emeği Geçen  tüm Belediye personeline teşekkür ediyorum.” Dedi.