14 MART TIP BAYRAMI AKSEKİ’DE KUTLANDI

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır Akseki Belediye Başkanımız Ezc M. İsmet Uysal Akseki Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlara ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

Hastane yönetimiyle birlikte, devlet hastanesinde görev yapan doktorları ve sağlık personelini yerinde ziyaret eden Kaymakam Nasır Başkan Uysal Ve Başkan Özdilek sağlık görevlilerinin bayramını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
Programda Konuşan Uysal Şunları Kaydetti:
Sağlık hizmetinin, dünyada insanlığa verilen en değerli ve en kutsal hizmet olduğunu ifade eden Uysal "Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilincinde, üstün gayret göstererek 24 saat kesintisiz hizmet veren hastanemizdeki sağlık çalışanlarını ziyaret ettik. Yapmış oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladık.
"14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum. Özellikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerde tüm sağlık çalışanları olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Devletimiz ve milletimiz adına üzerimize ne görev düşüyorsa mücadele edeceğiz.